Biedt ANNA internet aan in haar panden?

In de meeste gevallen biedt ANNA internet aan in haar locaties via een open wifi-netwerk.
Zoek tussen de verbindingen naar een netwerk dat begint met 'ANNA'
Maak verbinding met het netwerk en voer het wachtwoord in dat je bij aanvang van het gebruik van jouw ruimte van ons hebt ontvangen.

In een enkele locatie is BlackGate Telecom de leverancier en onderhoudspartij. Als dat het geval is in de locatie waar jij een ruimte gebruikt, bel dan direct met hen 088- 000 60000.Zij kunnen dan op afstand eventueel hulp bieden.