Hoe zit het met parkeren?

Parkeren kan alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken rondom de locatie. Raadpleeg hiervoor het locale parkeerbeleid van de gemeente.

Is er bij jouw locatie sprake van een binnenplaats, (school)plein, (ondergrondse) parkeergarage, inpandige parkeermogelijkheden dan mag je hier alleen gebruik van maken onder toestemming van ANNA en op afspraak en alleen voor het laden en lossen van inventaris.
Maak voor het aanvragen van toestemming en het plannen van de afsprak een ticket aan.