Hoe zit het met de beveiliging van de panden en werkruimtes?

Hoe zit het met de beveiliging van de panden en werkruimtes?

De ANNA locaties zijn wel of niet en zichtbaar of onzichtbaar beveiligd. Hier wordt geen informatie over verstrekt omwille van de veiligheid.

De meeste gebruikers hebben ook hun eigen werkruimte voor eigen rekening zelf met camera's en sensoren beveiligd. Via een 4G of wifi-netwerk kun je op afstand meldingen ontvangen en/of meekijken wat er in jouw ruimte gebeurt.
Het plaatsen van automatische verlichting is eveneens aan te raden.

ANNA adviseert ten alle tijden een (bedrijfs) inboedelverzekering af te sluiten voor jouw eigendommen.