Mag ik een evenement organiseren in mijn ruimte / in het pand?

Mag ik een evenement organiseren in mijn ruimte / in het pand?

Gebruikers mogen zonder schriftelijke toestemming van ANNA Vastgoed & Cultuur geen feesten geven, of de door hen gebruikte ruimte voor andere activiteiten gebruiken dan in de gebruikersovereenkomst is opgenomen.

Toestemming kan worden aangevraagd met het Toestemmingsformulier dat de gebruikers bij aanvang van de overeenkomst krijgt toegestuurd per mail. Bij toestemming zorgt de gebruiker er zelf voor dat andere gebruikers en buren worden ingelicht als deze er last van kunnen hebben.

Gebruikers moeten ervoor zorgen dat ze anderen niet tot last zijn. Zowel binnen het pand als naar de buurt toe moeten zij geluids-, licht- en stankoverlast voorkomen.